Lige en venlig reminder

Så er der nedtælling til halløj på Carlsberg. Den 2. oktober skal vi mødes for at se øl biblioteket, lidt smagsundervisning på Carlsberg. Dette afsluttes med mad i MADKLUBBEN:
Både Bjarne og jeg glæder os til at se jer til dette lille arrangement. Vi mødes senest kl.14:45 og det hele slutter ved 20:15 tiden.
Vær OBS på tilkørselsforhold, parkering osv. En eller anden projektleder i Københavns Kommune har besluttet at grave det meste af vejbelægningen op i området.

Læs tidligere oplæg her: https://www.teamcoma.dk/carlsberg-besoeg/

Hvad er der ellers af nyt?
Ikke så meget….og alligevel

Økonomien er fin og alle betaler til tiden og der er penge på kontoen. I forhold til Carlsbergturen, så betaler klubben rundvisningen, men spisningen betales af Bjarne og Finn ( med mindre medlemmerne bestemmer noget andet)

Der er ikke kommet nogle forslag til turen 2026. Det er blot Olè og Finn som har en mening/forslag til denne vigtige del af Teamcoma. Altså er Albanien og Adserbajan forsat de mest seriøse forslag. Kom venligst ud af busken med jeres kreativitet. Det er jo en hjemmeopgave som skal klares til den 2.oktober 2024.

På vores hjemmeside er der kommet et nyt faneblad. Det hedder såmænd EM HÅNDBOLD. Jeg tænker at vi på både på damesiden -og herresiden, igangsætter en konkurrence om hvem som er den bedste MANDAGSTRÆNER. I kender konceptet, men det kræver at I gider. Giv mig en tilbagemelding.
Der vil naturligvis også være en præmie af en eller anden art. Det kunne være et års forbrug af karklude, køkkenruller eller toiletpapir.

Bjarne har fået opgaven med at finde/aftale lokaliteterne til generalforsamlingen den 4.januar 2025.

Det var bare det jeg vil skrive om….tjuhej med jer 🙂

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Finn

Godt set Jakob 🙂
Det er onsdag den 2.oktober…

Jakob Jakobsen

Meeen er det 2 eller 3 okt. vi mødes?det skifter .